duminică, 18 noiembrie 2012

Batiste de matase

Batiste de matase sau paste cu sos pesto

Preparare paste
500g faina
3 oua

Se face un cuib din faina si se amesteca usor cu cele 3 oua.
Coca rezultata se intinde de grosimea foii de hartie.
Pastele nu se taie ci se rup si se lasa cateva minute sa se intareasca.

Sos pesto

Un manunchi de busuioc verde
O capatana de usturoi
Seminte de pin
Ulei de masline
Parmezan
Sare

Se pune busuiocul in mojar si se piseaza. Se adauga usturoiul , sarea, uleiul de masline si parmezanul. Se amesteca pana devine o pasta.

Preparare paste

Se fierb pastele 1 min. Separat intr-o tigaie se adauga sosul pesto si putina apa. Se pun pastele peste sos.

Se servesc calde cu parmezan ras. Se pot orna cu frunze de busuioc.

Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu